Webbplatsen nu anpassad till smarta telefoner

Hittills har det varit en smula besvärligt att titta på Harry Martinson-sällskapets webbsidor i en smart telefon, exempelvis iPhone. I och med den nya versionen som nu är under intrimning, så är det problemet ur världen. Texten anpassar sig nu till olika skärmar, inte minst de nya surfplattorna, så att man som användare ska slippa stöka med förstoring av texten mm.

En nackdel med den nya versionen är att en del bilder har försvunnit från förstasidan. De finns emellertid kvar i respektive notis, dvs man får se dem när man klickar fram hela texten (klicka på read more). Det är för övrigt att rekommendera att läsa hela texten, eftersom endast de första meningarna får plats på förstasidan, som är att betrakta som en löpsedel med de senaste nyheterna.

Glöm inte heller bort möjligheten att prenumerera på Harry Martinson-sällskapets webbplats. Du gör det enklast genom att fylla i din epostadress i rutan till vänster på den här sidan. Varje gång någon nyhet publiceras kommer det sedan ett ”pling” i din brevlåda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *