Harry – ditt stöd i undervisningen!

skolsal

Är du lärare? Vi erbjuder en av dina elever att delta i våra aktiviteter på Bokmässan i Göteborg i september. Läs om detta i notisen här bredvid.

Anmäl dig senast den 25 februari

Är du lärare på högstadiet, gymnasiet eller folkhögskola?
Välkommen som kontaktlärare!
Utan avgift blir du då medlem i Harry Martinson-sällskapet 2016. Villkoret är att du aktualiserar Harry Martinson och hans texter i din undervisning. Du kommer att få de två utskick som görs under 2016 (årsbok och två nummer av vår tidskrift Doris). I mars skickas Doris nr 29 ut tillsammans med inbjudan till vår årshögtid i Jämshög 6 – 8 maj. Nästa utskick kommer till hösten och innehåller då årsboken för 2016 och Doris nr 30.
Om du önskar skaffa andra böcker av eller om Harry Martinson kan vi hjälpa dig med det. Hör av dig till ake.widfeldt@telia.com eller vår expediton info@jamshog.org . Du är också välkommen att kontakta oss om du vill ha andra tips eller idéer.
Via dig som kontaktlärare kommer vi att inbjuda en elev att delta en dag i årets bokmässa i Göteborg. Vi bjuder på entré och lunch och fika och svarar för rese- och logikostnader upp till 2 000 kr.
Anmäl dig senast den 25 februari till ake.widfeldt@telia.com

1 comment for “Harry – ditt stöd i undervisningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *