UPPDATERAD! Rapporter från Bokmässan 2013

Kunde du inte vara med på Bokmässan i Göteborg? Nu kan du se bilder från Harry Martinson-montern med omnejd och läsa lite om de människor som hälsade på! LÄNK till reportagesidan.

Här publicerar vi nu också några ljudfiler från Bokmässan i Göteborg. Lyssna gärna (vi beklagar delvis svåra ljudförhållanden, men så är det på bokmässan…)

 

Gunnar Westberg och Åke Widfeldt om nutidens kärnvapenhot.

IMG_4138Elisabeth Rynell – berättar om sin bok ”Skrivandets sinne” och om Harry Martinsons ”Verklighet till döds”

Siri Sewall har tillbringat en dag med Harry Martinson-sällskapet på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg. Hon intervjuas efter en intensiv dag av sällskapets sekreterare Ingemar Lönnbom.

Björn Larsson berättar om sin syn på Harry Martinsons författarskap. Högt bakgrundsbrus som vanligt på Bokmässan i Göteborg.

Det börjar som ett eftersnack till Björn Larssons framträdande på De litterära sällskapens scen, där han pratat om Harry Martinsons författarskap. Sedan pratar vi om hur Tommy Olofsson ser på Harry M. Därefter lite om vad han gör just nu. Ny bok på gång…

IMG_3961Karl Petter Äng har skrivit Letaren, en bok som han själv säger bland annat influerats av Harry Martinson. Han intervjuas av Harry Martinson-sällskapets sekreterare Ingemar Lönnbom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *