Musikal om Berta Hansson gästspelar Stockholm 7-8 maj

Anna & Beata, pjäs från Västerbottensteatern gästar Stockholm i maj.

Anna & Beata, musikal från Västerbottensteatern gästar Stockholm i maj.

Harry Martinson-sällskapets ständige ambassadör, Gunnar Edander i Stockholm, tipsar här alla om ett gästspel i Stockholm av en musikal från Västerbottensteatern om Harry Martinsons samtida ”Berta Hansson, som du kanske känner till…. Berta, som slutade sina dagar på Konstnärshem på Hornsgatspuckeln …(1910-1994) det vore jättekul om du har tid att komma! Underbart vacker föreställning med massor av Sång & Musik…. 17 sånger på 1 tim och 20 min till texter av Berta Hansson och Edith Södergran…. Välkommen! Gunnar & Agneta

ANNA & BERTA – en annorlunda konstmusikal om konstnärerna Anna Nordlander och Berta Hansson … på unikt gästspel från Västerbottensteatern 7 och 8 maj kl. 19 på Boulevardteatern Götgatan 73 i Stockholm, skynda boka biljetter, dom tar slut i en rykande fart…. på telefon 08/642 9800 .                          

2 comments for “Musikal om Berta Hansson gästspelar Stockholm 7-8 maj

 1. 22 april, 2013 at 17:34

  Hej!

  Stämmer det att Berta Hansson var en syster till Harry Martinson? Jag är sedan ganska länge bekant med hennes konst, men har aldrig hört denna koppling. Tacksam för svar!

  Vänliga hälsningar
  Stefan

  • admin
   23 april, 2013 at 15:53

   Nej, det var en liten ”dragning” från Gunnar Edander som tipsade oss och som jag övertolkade. Ska ses som ett själsligt syskonskap tror jag. Har ändrat texten!
   Ingemar, redaktör för Harry Martinson-webben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *