INSTÄLLT! Anmälan till Majdagarna 2-3 maj i Jämshög

EXTRA MEDDELANDE 2020-03-29
Med anledning av spridningen av Covid-19 kommer Majdagarna inte att genomföras som planerat. Årsmötesförhandlingarna kommer att genomföras i digital form men programmet med prisutdelning, föreläsningar och utflykten till Tjärö skjuts upp till en idag okänd tidpunkt. Styrelsen tittar nu på olika lösningar tillsammans med Olofströms kommun och vi återkommer med information så snart ett beslut fattats.

Semir Susic, ordförande

_________________________________________________________________________
Nu öppnar anmälan till årshögtiden i Jämshög, de så kallade Majdagarna!

Välkommen till en helg med många litterära upplevelser och trevlig samvaro – med Harry Martinsons författarskap som utgångspunkt.

Lördagen bjuder på årsmöte, föreläsningar, utdelning av Harry Martinson-priset och högtidsmiddag på kvällen. Söndagen bjuder på utflykt till vackra Tjärö. Reservera 2-3 maj i kalendern redan nu! Fullständigt program kommer att presenteras inom kort.

Du väljer själv om du vill delta i hela programmet eller delar av det. Skicka ifylld blankett till Jämshögs folkhögskola eller motsvarande uppgifter via mail till info@jamshog.org senast 15 april.

Välkommen med din anmälan! Klicka på länken nedan.

ANMÄLAN EJ MÖJLIG FÖR TILLFÄLLET

(Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer beträffande Corona-viruset. I nuläget finns ingen generell avrådan från olika typer av evenemang men om årsmötet skulle behöva ställas in så kommer deltagaravgiften givetvis att återbetalas.)

Tjärö

2 comments for “INSTÄLLT! Anmälan till Majdagarna 2-3 maj i Jämshög

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *