Medlemserbjudande: Rabatt på Aniara i Berwaldhallen 30 augusti.

Vi som är medlemmar i Harry Martinson-sällskapet har 20 procents rabatt på Klockriketeaterns Aniara-föreställning i Berwaldhallen i Stockholm 30 augusti. Läs om villkoren nedan. Observera: erbjudandet upphör 15 augusti.

Från Klockriketeaterns och kören The Crossings föreställning ”Aniara – fragment ur tid och rum. Foto: Foto: John C Hawthorne

Erbjudande till Harry Martinson-sällskapet: Aniara – fragment ur tid och rum 30 augusti kl 20.00 i Berwaldhallen

I slutet av augusti går Östersjöfestivalen av stapeln i Berwaldhallen och den 30 augusti gästas Sveriges Radios konserthus av den prisbelönta amerikanska kören The Crossing och finska Klockriketeatern som under ledning av dirigent Donald Nally framför Robert Maggios körteaterverk Aniara – fragment ur tid och rum. Verket som hade premiär 2019 är baserat på Harry Martinsons högaktuella rymdepos Aniara från 1956. Du kan läsa mer om föreställningen och de medverkande här.

Berwaldhallen erbjuder dig som medlem i Harry Martinson-sällskapet 20% rabatt på biljetterna (ord.pris 350 kr). Ange rabattkod martinson i slutet av ditt köp för att erhålla din rabatt. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Boka din biljett här.

PS: I din biljett ingår även fri entré till en konsertintroduktion med Donald Nally, Robert Maggio och Dan Henriksson från Klockriketeatern där du får veta mer om Aniara – fragment ur tid och rum och vilka lärdomar som Martinsons verk ge oss idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *